Promovarea sportului și a culturii

Compania ATTACK, s.r.o. pe lângă activitățile sale axate pe producția de tehnologie termică, a contribuit mult timp la dezvoltarea sportului în Slovacia. Suntem mândri că putem ajuta sportivii din mediul nostru: în educarea reprezentanților promițători și talentați, în dezvoltarea talentului lor și în obținerea unor performanțe excelente. Mulți sportivi de succes din diferite sporturi au concurat deja sub marca ATTACK. Printre cei mai de succes se numără echipele din fotbal, hochei sau hochei ball. Pentru angajamentul său, compania a primit un premiu pentru contribuția sa la dezvoltarea orașului Vrútky și reprezentarea acestuia exemplară.

Sponsorizare sportivă – Alergare montană

Susține sportivii în trail running. Alergătorii Marek Litvaj și Martin Pavlík au participat cu succes la multe curse. Sezonul de alergare 2018 se apropie încet și putem spune că a fost un sezon de succes. Concurenții noștri au reprezentat culorile ATTACK la cursele din Run to Poludňový Grúň și în Run la Chata pod Chlebom, unde podiumul a fost ocupat de alergătorul Marek Litvaj. Alergătorii au participat și la alergări pe distanțe lungi, precum: Tatranská Šelma, Malokarpatská vertikála, Ponitrianska stovka și Running na Chopok.

Sponsorizare sportivă – Clubul de fotbal FC ATTACK Vrútky

Suntem bucuroși să putem sprijini clubul de fotbal FC ATTACK Vrútky, care activează pe scena sportivă de mai bine de 100 de ani. Compania ATTACK, s.r.o. este sponsorul general al acestui club. În această lungă perioadă de ani, clubul a obținut multe rezultate excelente și a adus un număr mare de fotbaliști mari, în timp ce ani de zile a fost una dintre cele mai bune echipe din Slovacia, când a jucat în prima ligă. FC ATTACK Vrútky reprezintă bărbații din clasa I a asociației de fotbal Turčianske, unități de tineri: seniorii (Liga III.), tineret (clasa I.), studenții mai mari (Liga II), studenții mai mici U13 (Liga II). , studenți mai tineri U12 (competiție de district) și, de asemenea, echipele de pregătiri U11 și U10 (competiție de district) și pregătire înainte de sezon.

Cu ocazia aniversării a 100 de ani de la fondarea Cehoslovaciei, a avut loc un turneu pentru studenți, în care au concurat 4 echipe. Reprezentanții FC ATTACK Vrútky s-au numărat printre participanți. În cadrul turneului, au avut loc diferite competiții și au fost evaluați cei mai buni jucători ai turneului.
Puteți viziona reportajul de la turneu aici

Sponsorizare sportivă – Clubul de hochei Kometa Vrútky

Susținem de asemenea și jucătorii de hochei din echipa de hochei ball HbK Kometa Vrútky, ale căror origini datează din 1987. Acesta s-a calificat rapid în Liga Districtuală 1 și apoi în a 2-a a Ligii Naționale de Hochei din Slovacia. În timpul bogatei sale istorii, clubul a educat mulți jucători talentați și a devenit un depozit imens de reprezentanți pentru selecțiile slovace în hochei ball. În timpul existenței sale, clubul a obținut poziții excelente, cum ar fi: campioni slovaci sub 20, vicecampioni europeni sub 18, vicecampioni mondiali, campioni mondiali sub 20, campioni ai Republicii Slovace (U18, U16, U14) , câștigător al extraligii (U19, U16). Echipele HbK Kometa Vrútky aparțin celor mai de succes echipe sportive din orașul Vrútky, dar și din regiunea Turca. Ne bucurăm că firma ATTACK, s.r.o. poate fi în spatele lor și face parte dintr-o astfel de poveste de succes.

În sezonul 2017/2018, echipa masculină HbK Kometa Vrútky au obținut un mare succes – au devenit campioni ai Slovaciei în liga extra slovacă de hochei ball. Felicitări.

Sponsorizare sportivă – Susținerea pompierilor

Brigăzile de pompieri voluntari din comunitățile pe care le sprijinim au o istorie lungă și joacă un rol important în protejarea populației. Pompierii voluntari contribuie, de asemenea, la eliminarea diferitelor consecințe ale dezastrelor naturale, cum ar fi inundațiile (pomparea apei din pivnițe și drumuri), curățarea canalelor și a conductelor, atenuarea calamităților de zăpadă (barierele de gheață). Suntem mândri că îndeplinim această misiune importantă, iarfirma ATTACK îi poate ajuta achiziționând tehnologii moderne și de calitate.