Cazan pe combustibil solid

O soluție pentru casa dvs

Aveți nevoie de un cazan în casa dvs. dar nu știți încă de care? Vă vom ajuta să-l găsiți pe cel potrivit. Oferim soluții de încălzire pentru case, cabane, spații rezidențiale, nerezidențiale și firme mai mari sau clădiri industriale. Avem propriul nostru centru de cercetare prin care aducem inovații pentru încălzire în fiecare an. Cazanele noastre au câștigat numeroase premii la diferite expoziții internaționale.

Pompa de caldura

Tehnologie ecologica care utilizeaza energia regenerabila din mediul inconjurator.Sistemul transfera caldura din mediul natural, cum ar fi aerul , in sistemul de incalzire al cladirii.Pentru a realiza transferul, utilizeaza energie electrica de la retea si produce energia necesara pentru incalzire / racire sau preparare ACM.

ATTACK inverter r32 pompa de caldura

Pompa de caldura aer / apa – Sistem modern destinat pentru incalzirea cladirilor rezidentiale. Utilizeaza agent refrigerant ecologic de dip R32 , cu impact minim asupra stratului de ozon al Pamantului. Pompa de caldura poate fi controlata SMART de la distanta prin intermediul aplicatiei de pe telefonul mobil. Montajul se poate realiza in paralel cu alte surse producatoare de caldura, alternative sau clasice. De asemenea, poate fi utilizata si pentru racirea locuintelor, functionala fiind pe tot parcursul anului, 365 zile , asigurand temperatura optima in interiorul locuintei.

Pompa de caldura inverter

Cazan pe combustibil solid

Nu aveți acces la gaz și aveți un loc pentru depozitarea lemnului? Un cazan pe combustibil solid cu eficiențăși confort ridicat de utilizare și costuri de operare reduse poate fi potrivit pentru dvs.Cazanul pe combustibil solid este împărțit în mai multe categorii. Cazan pe lemne, cazan pe peleți și cazan combinat. Fiecare dintre gama noastră de modele are parametrii specifici și oferă o selecție largă.

Cazan pe combustibil solid

Cazan pe lemne – Este utilizat exclusiv la încălzirea cu lemne. Modelele noastre au o cameră de încărcare foarte mare și un timp de ardere lung de 8 – 12 ore.Cazanele pe lemne au la dispoziție două dispozitive electronice care controlează cazanul. Sunt potrivite pentru casele de familie sau spațiile care nu au probleme cu spațiul de depozitare. Țineți minte că dvs. îi puteți asigura cazanului o durată lungă de viață prin folosirea lemnului uscat și de calitate.

Cazan pe combustibil solid

Cazan pe peleți – Acest tip de cazan folosește numai peleți ca și combustibil. Este complet automat și echipat cu un buncăr pentru peleți, un alimentator de peleți și un arzător automatcare distribuie și arde combustibilul în sine, iar curățarea lui se face printr-un sistem automat. Confortul cazanului pe peleți este la un nivel ridicat.

Cazan pe combustibil solid Pellet

Cazan combinat – Cazanul combinat oferă cel mai înalt confort și flexibilitate. Puteți arde nu numai lemne dar și peleți. Schimbați ștecherul pentru a schimba metoda de ardere. Dacă aveți ocazia și condițiile pentru a folosite lemne dar ați dori să vă răsfățați din când în când cu un confort mai ridicat al cazanului cu peleți, acesta este cazanul potrivit pentru dvs.

Cazan pe combustibil solid

Centrală termică pe gaz

Centralele termice pe gaz vă oferă un confort ridicat de utilizare, toate atingând clasa energetică A cu un randament ridicat. Îl puteți controla printr-un termostat de cameră din orice încăpere al casei dvs. Cazanele noastre pe gaz în condensație realizează o gamă de modulare de putere de neegalat până la 1:10. Au un sistem inteligent de ardere și un schimbător cu canale foarte largi.

Centrală termică pe gaz

Centrala termică în condensație – Tehnologia cazanului în condensație este foarte avansată în zilele noastre. Cazanele noastre de condensare sunt împărțite în mai multe serii KT, KST, KZT și KT cu performanțe ridicate. Fiecare linie de model are o gamă diferită de putere șimodalitățide a vă încălzi casa, cu posibilitatea de a încălzi într-un rezervor extern sau intern.Alegeți-văce metodă de încălzire vi se potrivește.

Centrală termică pe gaz

Cazan electric

Cazanul electric aparține categoriilor de încălzire maximă, ecologică și confortabilă a casei dumneavoastră. Cu un cazan electric puteți obține costuri minime. Această sursă de încălzire nu are nevoie de un coș de fum ceea ce pentru mulți dintre voi poate fi un mare avantaj.

Cazan electric

Cazan electric – Dimensiunile reduse ale cazanului, funcționarea silențioasă și, de asemenea, o selecție de materiale de înaltă calitate vă vor convinge de alegerea corectă. Cazanul electric este o variantă potrivită în combinație cu un cazan electric pe sistem solar, care poate furniza până la 70% apă caldă gospodăriei pe tot parcursul anului.

Cazan electric

Accesorii pentru cazan

Accesoriile pot îmbunătății semnificativ cazanul. Îi pot crește eficiența, reduce costurile și să facă arderea mai ecologică.

Accesorii pentru cazane