Profilul companiei

Discursul Directorului general

Stimate client,

Produsul ATTACK este fabricat folosind cele mai moderne tehnologii de producție de care dispunem. Fiind cel mai important producător slovac de tehnologie de încălzire cu capital pur slovac și un singur proprietar, suntem pe deplin conștienți de faptul că fiecare proces de producție se reflectă în viața acestui produs și, bineînțeles, în satisfacția cerințelor dumneavoastră. De aceea folosim doar ceea ce este cel mai bun, de latabla specială a centralei termice, tăierea precisă a materialului cu laser, până la cel mai important lucru – sudurile impermeabile, pe care le executăm exclusiv robotizat în cleme precise, eliminând astfel factorul uman. Toate produsele ATTACK sunt produse premium de calitate realizate cu cea mai recentă tehnologie bazată pe cele mai recente cercetări. Produsele au certificate de calitate de la laboratoare de testare renumite și îndeplinesc condițiile pentru alocarea subvențiilor de la stat. Sunt convins că veți fi extrem de mulțumit de produsul nostru și care vă va servi mulți ani.

Rudolf Bakala, director general ATTACK, s.r.o

Istoria companiei ATTACK,s.r.o.

Producția companiei este situată în partea de nord a Slovaciei centrale, la aproximativ 20 km de orașul Žilina. Compania noastră, care se ocupă cu producția de tehnologie termică, a început producția în 1995 cu centrale termice staționare și și-a extins treptat producția la nivelul actual, unde produce o gamă largă de cazane cu condensare montate pe perete, centrale termice staționare, centrale termice pe combustibil solid și rezervoare de stocare ACM. Compania este una mijlocie cu o suprafață de aproximativ 5.000 m2 spațiu construită și aproximativ 1.000 m2 de suprafață neacoperită. Producția de cazane are loc în propriile hale de producție și are propriul departament de proiectare și dezvoltare, construcție, vânzare și export pe piețele externe.

Profilul companiei
Profilul companiei -de sucursale de vanzare in slovacia
Profilul companiei -de angajati

Profilul companiei și viziunea

„Scopul principal și filozofia companiei este de a dezvolta produse de top cu cea mai înaltă calitate, funcționalitate și design, care să obțină cea mai mare eficiență de ardere în ceea ce privește mediul, menținând în același timp un preț favorabil.”

Compania ATTACK și portofoliul de produse

Oferim o gamă largă de produse, care variază în funcție de tipul de combustibil și de performanță. Toate centralele termice sunt echipate cu componente de la producători mondiali fabricate cu o tehnologie de ultimă generație, producție controlată de o cameră, un sistem computerizat și testate cu cele mai avansate echipamente și metode. În fiecare grup, există o gamă largă de opțiuni atât în modificări, cât și în puterea dezvoltată. Centralele termice sunt concepute în principal pentru încălzirea caselor de familie, a apartamentelor, dar și pentru sediile mai mari.Profilul companiei include un portofoliu ce conține centrale pe biomasă, gaz, electricitate și accesorii. În producția de centrale folosim o sursă de energie regenerabilă, și anume panouri fotovoltaice cu o putere de 200 kWp, care furnizează suficientă energie electrică pentru producție.

Centrale termice pe combustibil solid

Centrale termice pe gaz

Centrale termice electrice

Pompa de caldura

Rezervoare de depozitare

Accesorii

Profilul companiei – Exportul și servisul

Compania ATTACK își exportă produsele în peste 51 de țări din întreaga lume. În prezent, exportăm produsele noastre în toate țările UE, SUA, Canada și Noua Zeelandă. Cel mai mare interes în străinătate este pentru centralele moderne pe lemne, gaz, peleți și combinate, care sunt în prezent la mare căutare în Europa și pe continentul american.

Profilul companiei

O abordare specială a fiecărui client, negocieri prietenoase și fiabilitate cresc rapid în încredere reciprocă, ceea ce ne asigură o creștere constantă a clienților din alte țări.Partenerii noștri de service sunt școlarizați în propriul nostru centru de instruire, care este echipat cu produse implicate într-o utilizare reală. Partenerii noștri fac training în două faze-teoretică și practică, în care au ocazia să pună în practică partea teoretică și să încerce totul pe produsele noastre.Compania ATTACK, s.r.o. acoperă întreaga rețea de servicii din Slovacia. În caz de orice defecțiune, vă pot ajuta până la 705 companii de service, ai căror tehnicieni de service instruiți profesional pot gestiona repararea oricărui produs ATTACKfolosit pentru încălzirea caselor de familie, a apartamentelor sau a sediilor de companie într-un timp foarte scurt

Profilul companiei – Cercetare și dezvoltare

Compania ATTACK, s.r.o. are propriul centru de cercetare și dezvoltare, unde personalul tehnic și de dezvoltare al companiei inovează anual și pregătește noi echipamente pentru tehnologia de încălzire. Pe parcursul dezvoltăriise pune accent pe simplitatea funcționării echipamentului, designul modern, compatibilitatea cu mediul și dimensiunile minime. Toate produsele sunt proiectate și dezvoltate în conformitate cu standardele, specificațiile, legile și reglementările aplicabile. Selectarea componentelor pentru produsele ATTACK ® este supusă celor mai stricte criterii și pot fi utilizate numai componente și materiale fiabile și de lungă durată de la furnizorii de renume.

În dezvoltare, compania ATTACK, s.r.o. nu cooperează cu alți producători, dar încearcă întotdeauna să fie cu un pas înaintea concurenței.

Compania ATTACK – Certificate și premii

Compania ATTACK, s.r.o. deține certificatul de calitate ISO 9001:

  • pentru proiectarea și dezvoltarea centralelor termice
  • pentru producerea centralelor termice
  • pentru servisul de echipamente și cazane termice

Punem un mare accent pe calitatea produselor noastre. Deținem certificatul de management al calității ISO 9001 din 2003. Acest certificat de calitate al directivei internaționale certifică activitățile de cercetare și dezvoltare, de producție, de proiectare și exploatare a echipamentelor cu gaz. Certificatul de aprobare a fost aprobat și acordat de prestigioasa firmă de audit din Londra Lloyd’s Register Quality Assurance.

Complexitatea cerințelor impuse companiei este dovedită și de necesitatea reînnoirii certificatului de la compania de certificare LRQA după fiecare 3 ani.

TAcest sistem de management al calității indică progresivitatea și abordarea pozitivă a companien ATTACK, s.r.o. către client, căruia prin prezenta îi dovedește calitatea unei companii tradiționale pur slovace. Sistemul de management subliniază, de asemenea, strategia companiei, ceea ce duce la respectarea, dezvoltarea și îmbunătățirea acesteia.Toate produsele ATTACK® sunt produse premium de calitate fabricate cu cea mai nouă tehnologie bazată pe cele mai noi cercetări. Produsele au certificate CE, TÜV, GOST de la laboratoare de testare renumite din lume.