Vykurovanie-ATTACK

Încălzirea cu noi

Vă vom învăța cum să obțineți o imagine de ansamblu mai bună și să aflați mai multe despre subiectele de încălzire. Vă vom oferi o imagine mai clară și mai detaliată a produselor și funcționarea acestora cu alte sisteme de încălzire.Veți afla despre modalitățile de încălzire, racordările și subiectele actuale în această secțiune.

Schimbarea cazanului vechi

În fiecare an aducem inovații pe piață cu produsele noastre. Încălzirea modernă aduce un confort deosebit și o combustie mai ecologică. Fiți schimbarea pe care vreți să o vedeți singur. Prin schimbarea cazanului veți obține:

  • Reducerea costurilor de încălzire cu până la 25%
  • Confort ridicat combinat cu posibilitatea de conectare la Internet
  • Ardere mai ecologică
  • Modulație mare putere a cazanelor pe gaz până la 1:10
  • Timp lung de ardere la cazanele pe biomasă

Încălzire cu modulație de putere mare până la 1:10

Vykurovanie-kondenzacny-kotol-attack

Noile noastre cazane cu condensare oferă un confort ridicat, cu o eficiență termică de până la 106%. Datorită modulației de putere mare  cazanul consumă mult mai puțin combustibil. Componentele din fontă de calitate și un schimbător de căldură din oțel inoxidabil oferă maximum din încălzirea pe gaz.

Cazanele combinate permit alegerea combustibilului. Lemn sau peleți?

Vykurovanie-kombinovany-kotol-attack

Cazanele cu gazeificare pe lemne nu rămân în urmă față de cazanele pe gaz. Eficiența ridicată de până la 92% oferă  o încălzire ecologică și economică cu biomasă. Puteți utiliza cazane combinate pentru lemn sau peleți.  Confort ridicat este oferit de o combustie automatizată. O cameră mare de încărcare care poate arde timp de 8-12 ore vă economisește din timpul dvs.

Încălzirea și un coș de fum adecvat

Boiler connection to chimney

Coșul de fum pentru încălzirea casei dvs. este foarte important. Un coș de fum incorect poate provoca un tiraj insuficient, deoarece coșul de fum nu are timp să îndepărteze cantitatea de gaze arse produse din cazan. Citiți mai multe despre acest subiect.

Rezervorul de acumulare prelungește durata de viață

Kotol na drevo ATTACK DPX a akumulacna nadrz

Conectarea unui rezervor de acumulare la un cazan pe biomasă crește eficiența acestuia și reduce consumul de combustibil, făcând încălzirea mai ecologică.