Ocenenia_kotlov_attack

Rezultatele muncii noastre sunt premiile obținute

Compania ATTACK, s.r.o. a câștigat o serie de premii de la mențiuni de onoare la medalii de aur la expoziții interne și internaționale. Participăm în mod regulat la expoziții în care o comisie formată din mai mulți membri din cercurile profesionale acordă premii. Aceste premii sunt pentru produsele noastre, precum și dezvoltarea regiunii în care își desfășoară activitatea compania. Deținem mai multe certificate.

Premiile câștigate de cazanele noastre

Cazanele pe lemne cu gazeificare și condensare ATTACK au câștigat mai multe premii de mare importanță. Suntem mulțumiți de aceste merite și premii ale produselor noastre, lucru care se datorează în principal angajaților companiei noastre. Cazanul pe lemne cu gazificarea sau cazanul pe gaz are un design modern, care este tehnic mai avansat în fiecare an datorită situației, energetice actuale în ceea ce privește mediul înconjurător. Acest lucru îl datorăm procesului de producție.

Cele mai importante premii obținute de cazanele noastre

Una dintre noutățile noastre cazan cu gazificare pe lemn ATTACK DPX LAMBDA a fost premiat la expoziția MCE Milano 2010 pentru inovație și eficiență. Cazanul ATTACK SLX LAMBDA Touch a câștigat un premiu pentru inovație, eficiență și ecologie la expoziția MCE Milano 2016.
În 2010, 2011, 2012, cazanul pe lemn ATTACK DPX LAMBDA a primit, printre altele, premii la cele mai importante expoziții din Slovacia și Cehia (AQUA-THERM Nitra, SHK Brno și AQUA-THERM Praga).
Cazanul pe peleți ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS a câștigat un total de 3 medalii de aur și plachete pentru variabilitate ridicată și soluții eficiente de temperare în cazul unei defecțiuni principale a combustibilului la târgul internațional CONECO-RACIOENERGIA-CLIMATHERM 2008 și 2009 din placa de aur din Bratislava și AQUATHERM Nitra 2009 Medalia de aur. Cazanul combinat ATTACK WOOD & PELLET a câștigat premiul GRAND PRIX de la juriul expert al celui de-al 5-lea târg de încălzire și surse alternative de energie pentru THERM 2014.La expozițiile AQUATHERM Nitra și RACIOENERGIA, cazanele pe gaz au primit mențiuni de onoare și multiple medalii de aur.

Din punct de vedere tehnic, cazanele noastre pe biomasă au o eficiență ridicată de până la 92%, o temperatură scăzută a gazelor arse și un proces de ardere mai eficient. Conform standardului european actual EN303-5, care clasifică cazanele pe combustibil solid în funcție de eficiență și generarea de emisii în clase individuale. Cazanul ATTACK DPX (versiunea LAMBDA) realizează în cea mai bună clasă conform acestui standard o concentrație de 25 de ori mai mică de emisii de CO în gazele de ardere decât limita permisă!

Galeria premiilor obținute de cazane

Expoziții, dezvoltare și inovație

Compania ATTACK, s.r.o participă în mod regulat la expoziții din întreaga lume. De exemplu (MCE Milano, AQUATHERM Nitra, Frankfurt și altele …) unde prezintă inovație produselor sale. Cazanele de diferite tipuri de combustibil și proprietăți la multe expoziții primesc premii sau mențiuni de onoare. Inovația noastră se referă nu numai la dezvoltarea tehnologiei termice. Ci și la dezvoltarea regiunii în care își desfășoară activitatea compania noastră.

Galeria de expoziții și premii

Certificate

Produsele ATTACK, s.r.o. atinge valoarea celor mai bune produse europene. Deținem certificatul de calitate ISO 9001 pentru producția de cazane și toate produsele noastre sunt aprobate și testate prin certificate CE și GOST.

Certificat de calitate ISO 9001 actual.(Certificat) poate fi descărcat în format PDF (792KB)