Budova Attack V2 V3 Web 700px

DESPRE FIRMA – PREZENTAREA ATTACK, S.R.O.

  • Cel mai mare producator slovac al tehnicii de incalzire
  • Cel mai larg sortimente al produselor pentru incalzire cu randament ridicat pe gaz, LPG – propan, combustibil solid si peleti
  • Activitatile de export al societatii au ajuns la 75% din vanzari, in peste 39 de state din toata lumea si anume Europa, Asia si America
  • Firma ATTACK, s.r.o. este posesoare a certificatului de calitate ISO 9001, pentru productia de cazane

„Obiectivul principal si filozofia societatii ATTACK, s.r.o. este dezvoltarea produselor avansate, cu cea mai inalta calitate, functionalitate si design pentru a realiza cea mai mare eficienta de ardere, tinand seama de mediu, mentinad in acelasi timp un pret favorabil.“

Export

ATTACK, s.r.o. – producator european, exportator in toata lumea

Societatea Attack s.r.o. este cel mai mare producator slovac al tehnicii de incalzire. A inceput sa produca cazane stationare in anul 1995, si-a extins treptat productia pana la nivelul actual, in prezent fabricam o gama larga de cazane de perete cu condensare si cazane de perete atmosferice, cazane stationare, cazane gazeificare, cazane pe peleti, cazane pe combustibil solid si rezervoare de apa calda.

Societatea se incadreaza intre firme de marime medie avand cca 5000 m2 de suprafata construita si aproximativ 1000 m2 suprafata sub cerul liber.

Participam regulat la expozitii ale tehnicii de incalzire din tara si strainatate, la care firma noastra a obtinut multe premii si aprecieri inclusiv medalii de aur.

Ocenenia2

Toate cazane sunt echipate cu componente de la producatori straini fabricate prin tehnologie cea mai moderna, productia este controlata cu sisteme de camere video si calculatoare si produsele sunt testate cu instalatii si metode cele mai progresive.

Ca mediu de incalzire se foloseste gazul natural sau LPG-propan. Pentru utilizatori de biomasa oferim cazane din fonta pe combustibil solid (lemne, carbune cocs), sau din otel, lemne-cazane cu gazeificare (pirolignice), cazane pe peleti, care functioneaza cu eficienta superioara si protejeaza mediul inconjurator.

Societatea ATTACK, s.r.o. fabrica toate produse in hale proprii de productie, are activitatea de proiectare proprie, constructie, piata si export pe pietele internationale proprii. Marimea firmei, asigurarea tuturor activitatilor de management de mare profesionalism si un singur proprietar ne permit sa fim o firma flexibila.

Activitati de export ATTACK, s.r.o.

Societatea ATTACK, s.r.o. exporta produsele sale aproape in toate state EU, in Ucraina, Rusia si alte state din Asia situate la est de Rusia.
 
Gama larga de sortimente satisface pe majoritatea dintre clienti din diferite state unde se prefera diferite tipuri de combustibil. A inceput cu succes productia cazanelor din otel pe biomasa, la fabricarea carora firma foloseste tehnologia cea mai moderna. In productia cazanelor pe biomasa avem toate premise sa devenim lideri pe piata europeana.

Abordarea individuala a fiecarui client, negocieri amiabile si siguranta duc repede la increderea reciproca, fapt ce ne asigura cresterea neintrerupta a numarului clientilor din diferite state.

Exportne SK Attack

Sistemul de conducere ale calitatii

Societatea ATTACK, s.r.o. pune un mare accent pe calitatea produselor sale. Este detinatoare certificatului de conducere ale calitatii ISO 9001 din anul 2003. Acest certificat al calitatii directivei internationale, certifica activitatea in sectorul cercetarii si dezvoltarii, productiv, de desing si exploatarea echipamentelor de gaz.
 
Certificatul de omologare a fost votat si acordat de prestigioasa firma londoneza de audit Lloyd’s Register Quality Assurance. Exigenta conditiilor impuse societatii este confirmata si de faptul ca, la fiecare 6 luni certificatul trebuie sustinut in fata comisiei de audit. Acest sistem de conducere al calitatii indica progresul si atitudinea pozitiva al firmei ATTACK s.r.o.fata de client, caruia prin aceasta demonstreaza calitatile sale de societate slovaca traditionala.
 
In acelasi timp sistemul managerial sublineaza strategia firmei, care conduce la respectarea lui, dezvoltarea continua si imbunatatire.

Cercetare si dezvoltare

Societatea ATTACK, s.r.o. are centru de cercetare si dezvoltare propriu, in care cercetatori si tehnicieni ale firmei anual inoveaza si pregatesc noi instalatii ale tehnicii de incalzire. In cadrul proiectarii se pune accent pe simplitatea deservirii instalatiilor, desing modern,oleranta de mediu, dimensiunile minime si, desigur, pretul favorabil.Prioritatile societatii o constituie dezvoltarea produselor sofisticate si inovatoare de calitate superioara, care fac fata luptei concurentiale pe pietele din Europa si din lume. Toate produsele ATTACK sunt proiectate si realizate in conformitate cu normele, specificatiile si celelalte reglementari prevazute.
 
Selectarea componentelor adecvate este supusa unor criterii de aprobare cele mai stricte si ca urmare in cazanele ATTACK pot fi utilizate numai componente si materiale verificate pe timp indelungat de la furnizori de renume.

Certificate

Toate produsele societatii ATTACK, s.r.o. indeplinesc conditiile stricte si au fost aprobate si verificate de catre institutele tehnice de verificare nationale si internationale pentru acordarea certificatelor Uniunii Europene CE si GOST.

Certifikaty