Obiectivul principal si filozofia societatii ATTACK, s.r.o. este dezvoltarea produselor avansate, cu cea mai inalta calitate, functionalitate si design pentru a realiza cea mai mare eficienta de ardere, tinand seama de mediu, mentinad in acelasi timp un pret favorabil.

Stimate client,

produsul ATTACK este fabricat cu tehnologii de fabricatie cele mai moderne, cu care suntem inzestrati. Ca cel mai mare producator slovac, care exporta in 46 de tari din intreaga lume, suntem pe deplin constienti de faptul ca fiecare proces de productie se reflecta in viata produsului si, desigur, in satisfactia dumneavoastra. Prin urmare, folosim doar ce este mai bun, incepand cu placa de cazan speciala, taiere cu laser de precizie a materialului, pana la lucrul cel mai important – suduri etanse, care se efectueaza numai robotizate, in produse de precizie, eliminand astfel factorul uman.

Toate produsele ATTACK sunt produse de calitate premiate, fabricate prin tehnologia cea mai moderna pe baza cercetarilor recente. Produsele au certificate de calitate din partea institutiilor de testare renumite si indeplinesc conditiile pentru acordarea subventiilor de stat. Sunt convins ca, cu produsele noastre ve-ti fi extrem de multumiti si Va vor servi pentru mai multi ani.

Rudolf Bakala, direktor general ATTACK, s.r.o.