De ce să alegeți cazanul ATTACK?

Compania noastră face toto posibilul să creeze cele mai bune produse și să ofere cea mai bună asistență pentru clienți. Cu mulți ani de experiență în producția tehnologiei de încălzire, știm că fiecare client mulțumit de produsul nostru la care îi aducem căldură în casă a devenit o forță motrice pentru noi să continuăm în dezvoltarea și cercetarea produselor noastre. Vrem să oferim oamenilor calitate, confort maxim și, cel mai important, o asistență tehnică promptă.

Șapte motive pentru a alege produsul nostru

Preco-vybrat-kotol-attack

Producția tehnologiei de încălzire și calitatea

Calitatea produselor noastre este garantată de utilizarea unei materiei prime de calitate, tehnologiei de ultimă generație și mulți ani de experiență. Vizualizați întregul nostru proces de producție

Procesul de producție
Preco-vybrat-kotol-attack

Asistență clienți

Oferirea unui serviciu de calitate a clienților noștri este principala prioritate a companiei noastre. Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să vă alegeți cazanul ATTACK. Compania noastră acoperă întregul teritoriu al Slovaciei. În caz de avarii, vă pot ajuta până la 705 organizații de service, tehnicieni de service instruiți profesional.

Rețea de service
Preco-vybrat-kotol-attack

Mulți ani de experiență

Producția de tehnologie termică, cu care ne ocupăm din 1995, am început producția de cazane staționare și am extins treptat producția la cazane pe combustibil solid, cazane în condensație, cazane electrice și rezervoare de acumulare ACM.

Profilul companiei
Preco-vybrat-kotol-attack

Relații corecte

Pe măsură ce ne străduim să menținem cele mai bune relații cu clienții noștri, ne bazăm pe construirea de relații cu partenerii noștri de afaceri, pe care îi avem în 51 de țări din întreaga lume.

Lista de parteneri de vânzare
Zaruka_kotlov-preco-vybrat_attack

Garanția extinsă

Produsele noastre ating valoarea celor mai bune produse europene, deținem și mai multe certificate. Perioada de garanție pentru corpurile cazanelor sau în combinație cu unele dispozitive este de până la 5 ani.

Perioada de garanție cazanelor
ocenenia-preco-vybrat_attack

Premii și certificate

Participăm la toate expozițiile axate pe producția de tehnologie termică și deținem certificate importante precum certificatul de calitate ISO 9001. Produsele noastre au câștigat numeroase premii.

Premiile cazanelor

Producția tehnologiei termice și a mediul înconjurător

O parte importantă din producția de tehnologie termică este, de asemenea și protecția mediului înconjurător de care suntem pe deplin conștienți și facem tot posibilul, astfel încât de la an la an produsele noastre să fie nu numai mai confortabile, ci să aducă și inovații în domeniul ecologiei și protecției mediului.

Protecția mediului înconjurător