Accesorii pentru cazane

Accesorii pentru cazane

Aveți o extracție insuficientă a gazelor arse din coș? Doriți să creșteți eficiența cazanului dvs.?Accesoriile pentru cazane pot ajuta cazanul să reducă consumul de combustibil, să încălzească mai ecologic, să prelungească durata de viață a cazanului sau să sporească confortul la încălzire. Atunci când achiziționați un rezervor de acumulare și un sistem de amestecare OVENTROP.

Accesorii pentru cazane

Achiziționând accesorii, vă puteți ajuta în mod semnificativ cazanul. Creșteți eficiența, reduceți consumul de combustibil, reduceți gudronul și acizii, prelungiți durata de viață- toate pot fi realizate cu accesoriile noastre.

Accesorii pentru cazane

Rezervor de acumulare – Poate stoca cantități mari de apă. Avem până la 4 tipuri diferite de rezervor de acumulare cu posibilitatea conectării la un panou solar sau o pompă de căldură. Avantajul rezervorului de acumulare este stocarea excesului de energie din elementul de încălzire și utilizarea ulterioară în funcție de nevoie. Volumul rezervorului este de la 204 până la 4940 litri. Cazanul poate crește eficiența, reduce consumul și astfel poate face încălzirea mai ecologică. Rezervorul de acumulare extinde durata de viață și garanția pe corpul cazanului.

Accesorii pentru cazane-Rezervor de acumulare

Buncăr pentru peleți cu alimentator spiralat – Potrivit pentru cazane combinate și pe peleți la depozitarea combustibilului. Volumul rezervorului este de până la 500 l. Alimentatorul spiralat pentru peleți trebuie achiziționat împreună cu cazanul combinat sau pe peleți pentru o compatibilitate corectă cu echipamentele noastre.

Accesorii pentru cazane

Sistem de amestecare OVENTROP – Simplu în construcție, dar cu atât mai important pentru cazan și portofel.Dispozitivul servește drept ca prevenire împotriva deteriorării pereților cazanului.Termostatul menține temperatura apei de încălzire la retur peste 65 ° C, deci nu are loc o coroziune la o temperatură scăzută, care deteriorează pereții cazanului.

Accesorii pentru cazane

Ventilator suplimentar pentru extracția suplimentară a gazelor arse PV150 – Dacă aveți o problemă cu o extragere insuficientă a gazelor arse în coș, extragerea suplimentară a gazelor arse este soluția corectă a problemei. Dispozitivul va beneficia, de asemenea, de o durată mai lungă de viață a cazanului, deoarece va funcționa la puterea corectă. Veți observa efectul extragerii suplimentare de gaze arse când deschideți ușa de încărcare. Apoi, tirajul coșului de fum este redus și fumul nu scapă în camera cazanului.

Accesorii pentru cazane

Arzător de peleți și kit de transformare– Doriți să schimbați cazanul cu gazeificare pe lemn cu unul combinat? Arzătorul cu un kit de transformare oferă posibilitatea încălzirii cu lemn și peleți. Transformarea poate fi efectuată la modelele DPX și SLX. Kitul de conversie include o ușă a arzătorului, un set de pantografe care susțin arzătorul automat ATTACK PELLET BURNER Automatic.

Accesorii pentru cazane